یکشنبه, ۱۸ شهریور ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-09-08
تبلیغات
کد خبر: 23434 |
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۸ | ارسال توسط :
9 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان گفت: معمولا در مناطقی که منابع نفتی و گازی وجود دارد معادن فلزی شکل نمی‌گیرد و خوزستان با توجه به اینکه منابع فراوان نفت و انرژی دارد در زمره سرزمین‌هایی قرار می‌گیرد که فاقد فلزهای گران قیمت و رنگی و کانون‌های فلزی از این دست هستند و تبعا ما باید روی معادن روزمینی مانند سنگ‌های لاشه‌ای، آهک، دولومیت و … سرمایه‌گذاری و تمرکز کنیم.

علی‌ اکبر حسینی‌ محراب در پایان جلسه شورای معادن که امروز، ۲۳ اسفندماه برگزار شد، اظهار کرد:شورای معادن یکی از جلسات مهم استان است و از سیاست‌های نظام این است که بخش معادن به مرور جای نفت در کشور را بگیرد.

وی با اشاره به اینکه برای رشد و توسعه معادن گام اول شناسایی ظرفیت‌ها و تنوع آن‌هاست، افزود: معمولا در مناطقی که منابع نفتی و گازی وجود دارد معادن فلزی شکل نمی‌گیرد و خوزستان با توجه به اینکه منابع فراوان نفت و انرژی دارد در زمره سرزمین‌هایی قرار می‌گیرد که فاقد فلزهای گران قیمت و رنگی و کانون‌های فلزی از این دست هستند و طبعاً ما باید روی معادن روزمینی مانند سنگ‌های لاشه‌ای، آهک، دولومیت و … سرمایه‌گذاری و تمرکز کنیم.

به گزارش ایسنا، حسینی محراب عنوان کرد: از سازمان زمین شناسی کشور و استان خواسته‌ایم که مطالعه‌ای در زمینه معادن خوزستان داشته باشند و در واقع یافته‌ها و مطالعات قبلی را بروزرسانی کنند که بتوانیم معادن‌ جدید را شناسایی کرده و طی فراخوان‌های عمومی به بهره‌بردارها واگذار کنیم.

استاندار خوزستان ادامه داد: امیدواریم این مطالعات به سرعت توسط سازمان زمین شناسی و سازمان صمت استان انجام و جمع‌بندی شود و توصیه ما این است از نخبگان دانشگاهی و اساتید دانشگاه شهید چمران در رشته زمین شناسی که اساتید با تجربه، نخبه و متبحری دارند استفاده شود تا بتوانیم شناخت کاملی از منابع و ظرفیت معادن داشته باشیم و برای واگذاری آماده شویم.

حسینی محراب اظهار کرد: تعدادی از معادن که پیشتر به دلیل عدم پرداخت حق و حقوق بخش معدن خلع ید شده بودند با توجه به اینکه عوارض مربوطه را پرداخت کرده بودند در نشست امروز با جمع‌بندی شورای معادن با درخواست دادن صلاحیت مجدد به آن‌ها موافقت شد.

استاندار خوزستان بیان کرد: برخی از بهره‌برداران نیز به دلیل شرایط بازار یا نصب تجهیزات جدید درخواست داشتند برای ۶ ماه تا یک سال مجوز تعطیلی معدن را به آن‌ها بدهیم که به شرط انتقال کارگران آن‌ها به بخش‌های دیگر با درخواست آن‌ها موافقت شد.

وی در پایان تاکید کرد: مدیران مربوطه، فرمانداران و روسای بانک‌ها باید جهت رونق بخش معدن توجه ویژه داشته باشند و پای کار بیایند و مشکلات و موانع پیش روی این بخش را رفع کنند.

انتهای پیام

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط صدای تبریز – جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید