به گزارش ایسنا، پرویز مرادی عصر امروز(۱۷ اسفند) در نشستی خبری، ژیمناستیک را از جمله رشته های پایه برای سایر رشته های ورزشی دانست و اظهارکرد: خوشبختانه در کرمانشاه پتانسیل و استعدادهای بسیار خوبی در ژیمناستیک داریم، اما باید به آنها بها داده شود.
وی که حدود دو ماهی است به عنوان سرپرست هیات ژیمناستیک کرمانشاه منصوب شده، افزود: در مدت حدود دو ماه گذشته به منظور ایجاد تحرک و پویایی در این رشته دو دوره مسابقات لیگ باشگاهی، یک دوره مسابقات قهرمانی استان و یک اعزام به مسابقات قهرمانی کشور را در بخش بانوان در استان داشته ایم.
سرپرست هیات ژیمناستیک کرمانشاه عدم بروزرسانی دانش فنی مربیان و عدم توسعه یافتگی ژیمناستیک در شهرستانها را به عنوان دو مشکل و چالش مهم پیش روی این رشته در استان عنوان کرد و گفت: کرمانشاه زمانی از قطب های ژیمناستیک کشور بویژه در بخش بانوان بود، اما در حال حاضر دیگر این جایگاه را نداریم، لذا در تلاشیم تا با رفع این چالش ها بتوانیم به دوره اوج گذشته خود بازگردیم.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود ۱۷۰ مربی فعال در رشته ژیمناستیک داریم که برنامه ریزی هایی برای برگزاری دوره های دانش افزایی و کارگاه های مربیگری را برای آنها در دستور کار قرار داده ایم.
مرادی به برنامه ریزی برای توسعه ژیمناستیک در سطح شهرستان ها هم اشاره کرد و گفت: ژیمناستیک در تمام شهرستانهای استان غیر از ثلاث باباجانی که سالن ورزشی آن در زلزله سال ۱۳۸۶ تخریب شد، فعال است، با این وجود هیاتهای شهرستانی با کمبود تجهیزات مواجه هستند که در این زمینه باید کمک هایی به آنها صورت گیرد.
وی تاکید کرد: کنگاور، صحنه، اسلام آبادغرب، کرمانشاه و پاوه پنج شهرستان استان هستند که خانه ژیمناستیک دارند.
سرپرست هیات ژیمناستیک کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه کرمانشاه یکی از مجهزترین و بزرگترین سالن های ژیمناستیک کشور را دارد، گفت: با این وجود تنها یک سالن ژیمناستیک برای شهر پرجمعیت کرمانشاه کافی نیست و به حداقل دو سالن ژیمناستیک دیگر نیاز داریم.
وی در ادامه به فعالیت حدود ۸۰ باشگاه بخش خصوصی ژیمناستیک در سطح شهرستان کرمانشاه هم اشاره کرد و گفت: متاسفانه اکثر این باشگاه ها طبق استانداردهای بین المللی نیستند و تجهیزات چندانی ندارند.
مرادی در خصوص چرایی عدم خرید تجهیزات برای هیات های شهرستانی و خانه های ژیمناستیک استان هم گفت: تجهیزات این رشته بسیار گران و عمدتا وارداتی است و هیات به تنهایی از پس هزینه خرید آنها بر نمی آید.
وی در ادامه تعداد رشته های زیرمجموعه فدراسیون ژیمناستیک را در کشور هشت شاخه اعلام کرد و افزود: تمام این شاخه ها در کرمانشاه فعال هستند، اما عمده تمرکز خود را روی چهار شاخه شامل هنری، ترامپولین، آکروژیم و ریتمیک قرار داده ایم، چرا که در این شاخهها استعدادهای خوبی در استان داریم.
سرپرست هیات ژیمناستیک کرمانشاه در ادامه به پروسه طولانی قهرمانی در رشته ژیمناستیک اشاره کرد و گفت: کسی که می خواهد در این رشته قهرمان شود باید از همان سنین پائین یعنی بین پنج تا هشت سالگی وارد ژیمناستیک شود و چندین سال طول می کشد تا به قهرمانی برسد.
وی در ادامه به برنامه های هیات برای کشف استعدادهای جدید هم اشاره داشت و یادآورشد: در این زمینه چند سالی است که طرحی بزرگ با عنوان طرح سطح بندی اجرایی می شود که در آن هر سه ماه یک بار در قالب یک فستیوال ورزشکاران همه باشگاه ها حضور پیدا می کنند و از آنها آزمون هایی گرفته می شود تا نخبهها شناسایی شوند.
به گفته این مسئول، هیات ژیمناستیک کرمانشاه سالانه حدود هشت تا ۱۰ هزار ورزشکار سازمان یافته دارد.
وی در پایان از حمایت های رئیس فدراسیون و اداره کل ورزش و جوانان استان از رشته ژیمناستیک در استان قدردانی کرد.
انتهای پیام