سید محمود حسینی پور امروز در پنجمین کارگروه پسماند استان که در استانداری برگزار شد، درباره وضعیت نابسامان پسماند و فوریت حل معضل پسماند در مازندران، اظهار کرد: رئیس جمهور در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ به مازندران سفر میکند.
وی با اشاره به اینکه امروزه پسماند در مازندران به فوریت رسیده است، افزود: ۸ مورد مصوبه در تاریخ ۱۶ آبان داشتیم که هیچ کدام از آنها زماندار نبوده و زماندار نبودن مصوبات باعث کندی اجرای پروژهها میشود.
این مسئول با اشاره به وضعیت زباله سوز ساری گفت: تکمیل و بهره برداری از نیروگاه زباله سوز ساری حداکثر تا ۱۵ فرموردین ماه سال جدید باید محقق شود.
استاندار مازندران با تاکید بر اجرایی شدن مصوبات کارگروههای تخصصی در استان، تصریح کرد: زباله سوز آمل باید به طور جدیتری از سوی شهردار این شهرستان پیگیر شود.
حسینی پور با گلایه از شهردار آمل گفت: به عنوان مدیریت شهری باید راهکاری برای جانمایی عدم ورود زباله به عمارت پیدا کند.
وی با بیان اینکه باید از ظرفیت شرکتهای سرمایه گذاری برای پروژههای پسماند استفاده شود، خاطرنشان کرد: در بحث زبالهها از سایت آق قلا کمک گرفته میشود، اگر زمانی سایت آققلا نتواند زبالههای ما را پوشش دهد گزینه جایگزین در استان چه خواهد بود؟
اسفند ماه، پایان زمان ورود زباله به عمارت آمل
حسینی پور با تاکید بر اینکه ما زمان زیادی برای ساماندهی وضعیت سایتها نداریم، تفکیک از مبداء را از سیاستگذاریهای درستی دانست که باید در شهرها اجرا شود، گفت: تا پایان اسفند زباله در عمارت آمل نباید وجود داشته باشد ورود زباله به عمارت جلوگیری شود. ما به نهاد و معاونت ریاست جمهوری قول دادیم.
استاندار مازندران در مورد سایت زباله بابل گفت: سایت زباله بابل سایت خوبی بود و دبیرخانه نباید به شهرستانها فرصت دهد به طور جدی باید پیگیر اجرای پروژههای سایت زباله باشد که از ۱۵۰ تن به ۳۰۰ تن ظرفیت افزایش یابد.
این مسئول درباره سایت زباله قائمشهر نیز گفت: وضعیت سایتهای زباله از فوریت گذشته است، مسائل اداری در سایت زباله قائمشهر به طور جدی پیگیری و مرتفع شود.
مدیر کل محیط زیست مازندران و دبیرکارگروه پسماند استان نیز با اشاره به وضعیت پسماند در نور خاطرنشان کرد: در تنکابن و نور مشکل خاصی نداریم، در فریدونکنار به محمودآباد نیز زبالههای این شهر را پوشش داده است.
عطاالله کاویان خاطرنشان کرد: جزو معدود استانهای کشور هستیم که جلسات کارگروه پسماند با ریاست استاندار برگزار میشود و با توجه به شرایط خاص استان نیازمند جلسات داخلی بیشتری در کارگروه هستیم.
مدیرکل محیط زیست مازندران افزود: اگر به کمیتهها در کار روه اعتقاد داریم باید دقیق اجرا کنیم در حالی که در برخی شهرداریها پروژههای پسماند افتتاح میشود اما در کارگروه هیچ اطلاعی نداریم.
این مسئول با انتقاد از روند مدیریت سنتی پسماندها در استان، آن را غیر اصولی دانست و گفت: رعایت استانداردهای لازم در مدیریت پسماند، نگاه ویژه به مراکز علمی و دانشگاهی، استفاده از ظرفیت نخبگان استان با آینده نگری در انتخاب روشهای به روز و علمی، بهره گیری از سیستمهای نوین برای دفع پسماندها در شهرهای مختلف استان باید در دستور کار قرار گیرد.
انتهای پیام