نرگس یوسفی، امروز(۲۱ اسفند) در نشست نواب بانوان هیاتهای ورزش استان، با ابراز رضایت از وضعیت ورزش بانوان کرمانشاه در سالجاری، اظهار کرد: امسال ۱۷۰ بانوی کرمانشاهی به اردوی تیم های ملی رشتههای مختلف دعوت شدند.
وی افزود: همچنین ۹ مربی زن کرمانشاهی امسال به عنوان مربی و سرمربی در اردوی تیم های ملی بانوان حضور داشتند.
مسئول ورزش بانوان کرمانشاه تاکید کرد: امسال میزبانی ۲۵ رویداد کشوری را در بخش اردوی تیمهای ملی، قهرمانی کشور و لیگهای کشوری بانوان در کرمانشاه داشتیم.
وی به اضافه شدن چهار رشته جدید به ورزش بانوان کرمانشاه در سالجاری هم اشاره کرد و گفت: امسال چهار رشته جدید شامل ورزش دریایی و ساحلی، اسکی، چوگان و آمادگی جسمانی به ورزش بانوان کرمانشاه اضافه شد تا تعداد هیات های ما به ۵۱ هیات افزایش پیدا کند.
یوسفی یادآورشد: در حال حاضر تنها در دو رشته بوکس و ورزش زورخانه ای که امکان فعالیت بانوان در آنها وجود ندارد، ورزش بانوان ما فعال نیست.
وی در ادامه از برنامه ریزی برای تقویت ورزش بانوان استان در سال آینده خبر داد و گفت: توجه بیشتر به ورزش همگانی و برنامهریزی برای حضور فعال و مدالآوری در المپیاد استعدادهای برتر ورزشی از برنامههایی است که برای سال آینده در دستور کار قرار دادهایم.
مسئول ورزش بانوان استان در ادامه بر لزوم فعالیت روز افزون فعالیت نواب بانوان در هیاتهای ورزشی استان تاکید و اظهار کرد: هرچند که بسیاری از هیاتهای ورزشی ما در بخش بانوان فعال و توانمند هستند، اما متاسفانه برخی هیات های ورزشی هم عملکرد ضعیفی داشتهاند.
وی تاکید کرد: از طرفی باوجود اینکه نواب بانوان ما در هیاتهای ورزشی فعالیت های زیادی در طول سال انجام دادهاند، اما نتوانستهاند گزارش مناسبی از عملکرد خود ارائه بدهند.
یوسفی تصریح کرد: خوشبختانه برخی از نواب بانوان هیاتهای ورزشی استان برنامهها و مسابقاتی را در سطح استان برگزار میکنند که از نظر کیفیت و خلاقیت در کشور بینظیر است.
وی در ادامه از نواب بانوان هیاتهای ورزشی استان خواست از باشگاههای بخش خصوصی ویژه بانوان هم بازدیدهای مستمری داشته باشند و از بروز تخلفات جلوگیری کنند.
مسئول ورزش بانوان در استان در ادامه بر لزوم فعال شدن بخش بانوان هیات های ورزشی شهرستان ها هم تاکید کرد و گفت: اگر هیاتهای شهرستانی فعال نیستند، نواب بانوان استان باید از روسای هیات استان و ادارات ورزش و جوانان بخواهند که بخش بانوان هیاتهای شهرستانی را فعال کنند.
وی خاطرنشان کرد: در شهرستانهای استان ورزش بانوان دارای استعدادهای زیادی است، فقط باید آنها را شناسایی و پرورش داد تا قهرمانانی همچون سارا شیربیگی از دل آنها بیرون آید.
یوسفی تاکید کرد: اگر ورزش بانوان در شهرستانها به خوبی فعال شود، میتوانیم ۱۰ نفر مانند سارا شیربیگی را از دل ورزشکاران شهرستان شکوفا کنیم.
وی در ادامه در خصوص وضعیت کمی ورزشکاران سازمان یافته بانوان در استان هم گفت: هرچند که تعداد ورزشکاران سازمان یافته بانوان در استان مناسب است، اما در برخی از رشته ها، ورزشکاران بسیاری را در بخش بانوان داریم که متاسفانه بیمه شده نیستند، در حالی که اگر این ها هم بیمه باشند، آمار چشمگیری را در این بخش خواهیم داشت.
مسئول ورزش بانوان در استان همچنین از نواب بانوان هیاتهای ورزشی استان خواست تا در بحث استعدادیابیها در طرح های مشترک آموزش و پروش و هیات پزشکی ورزشی حضور فعال داشته باشند.
وی در ادامه به مشکلات زیرساختی برخی رشتههای ورزشی در بخش بانوان هم اشاره ای داشت و گفت: باتوجه به اینکه رشته هایی همچون ورزش نابینایان، ناشنوایان و بیماران خاص هیچ زیرساختی در اختیار ندارند، از سایر هیاتهای ورزشی انتظار میرود تایم هایی را در اختیار این ورزشکاران قرار دهند.
یوسفی در ادامه با بیان اینکه حدود ۳۵ درصد از کل اعتبارات هر هیات ورزشی مربوط به بخش بانوان است، گفت: متاسفانه برخی هیاتهای ورزشی اعتباراتی هم که به بخش بانوان داده می شود را در بخش آقایان هزینه می کنند که نواب بانوان باید پیگیر اعتبارات بخش خود باشند و مانع از هزینه آن در جای دیگر شوند.
وی پیگیری برای برگزاری کلاسهای ارتقاء مربیگری و داوری، میزبانی اردوی تیم های ملی با وجود داشتن یک مجموعه ورزشی مجهز بانوان در استان، افزایش کمی ورزشکاران و …را از دیگر انتظارت خود از نواب بانوان هیاتهای ورزشی استان عنوان کرد.
مسئول ورزش بانوان در استان در پایان عنوان کرد: سال آینده به منظور رشد و توسعه بیشتر ورزش بانوان در استان نظارت بیشتری بر عملکرد نواب بانوان هیاتهای ورزشی صورت می گیرد.
انتهای پیام