دوره انیمیشن سازی یکی از دوره های جذاب و پرطرفدار در حیطه هنر است که در آموزش انیمیشن سازی هنرجو در ابتدا با یادگیری اصول طراحی مدل و شخصیت و ساخت مدل ۳ بعدی آن آمادگی لازم برای خلق شخصیت خود را پیدا میکند و با یادگیری تکنیک های لازم در جلوه های کامپیوتری و پیش […]

دوره انیمیشن سازی یکی از دوره های جذاب و پرطرفدار در حیطه هنر است که در آموزش انیمیشن سازی هنرجو در ابتدا با یادگیری اصول طراحی مدل و شخصیت و ساخت مدل ۳ بعدی آن آمادگی لازم برای خلق شخصیت خود را پیدا میکند و با یادگیری تکنیک های لازم در جلوه های کامپیوتری و پیش تولید وارد ساخت مدل ۳ بعدی در کامپیوتر میشود و در ادامه با ساخت صحنه های مورد نیاز و یادگیری انیمیت شخصیت ، انیمیشن خود را میسازید .دراین دوره شما با استفاده از ریل فلو(Realflow) ، زی براش(Zbrush) ، افترافکت(aftereffect) و مایا(Maya) انیمیشن خود را خلق کنید.

دوره انیمیشن سازی مناسب چه افرادی است؟

دوره انیمیشن سازی دوره ای جذاب و مفید است. این دوره در مباحث ابتدایی بسیار ساده است اما با پیشرفت و تخصصی شدن مباحث سخت تر و پیچیده تر می شوند. به همین دلیل شرکت در این دوره به همه افراد پیشنهاد نمی شود. در درجه اول علاقه به یادگیری مباحث سخت و پیچیده برای افرادی که قصد شرکت در این دوره را دارند، مورد نیاز است. به علاوه دوره انیمیشن مناسب افرادی است که قصد یادگیری مبانی طراحی انیمیشن به صورت حرفه ای و با هدف کسب درآمد را دارند. داشتن پشتکار موضوع مهم دیگر برای شرکت در این دوره است و افرادی در آن موفق خواهند بود که پشتکار لازم برای شرکت در دوره و انجام تمرینات به منظور یادگیری بیشتر و تسلط به کلیه مباحث را داشته باشند.

انیمیشن چیست؟

کلمه “انیمیشن” کلمه ای لاتین با ریشه “animātiō”، به معنی “اعطای زندگی” می باشد.  انیمیشن روشی است که در آن چهره ها دستکاری می شوند تا به صورت تصاویر متحرک ظاهر شوند. در انیمیشن های سنتی، تصاویر با دست روی ورق های شفاف سلولوی کشیده یا نقاشی می شوند تا در فیلم های مختلف نمایش داده شوند. امروزه اکثر انیمیشن ها با تصاویر کامپیوتری (CGI) ساخته می شوند. انیمیشن کامپیوتری می تواند انیمیشن سه بعدی بسیار دقیق باشد، در حالی که انیمیشن کامپیوتری دو بعدی (که ممکن است ظاهری شبیه به انیمیشن سنتی داشته باشد) به دلایل سبکی، پهنای باند کم یا رندرهای سریعتر، در زمان واقعی استفاده شود. سایر روش های رایج انیمیشن، تکنیک استاپ موشن برای اشیاء دو و سه بعدی مانند برش های کاغذ، عروسک ها و یا شکل های سفالی می باشد.

به طور معمول، اثر انیمیشن با پشت سر هم قرار گرفتن سریع تصاویر متوالی که حداقل تا حد زیادی با یکدیگر تفاوت دارند، به دست می آید. تصور می شود که این توهم  مانند تصاویر متحرک به طور کلی بر حرکت مداوم تکیه می کند، اما دلایل دقیق آن هنوز نامشخص است. از جمله رسانه های متحرک مکانیکی آنالوگ که بر نمایش سریع تصاویر متوالی تکیه می کنند می توان phénakisticope ، zoetrope ، flip book ، praxinoscope و film را نام برد. تلویزیون و ویدئو رسانه های متحرک الکترونیکی محبوب هستند که در ابتدا آنالوگ بودند و اکنون به صورت دیجیتالی کار می کنند. در حال حاضر برای نمایش روی رایانه، تکنیک هایی مانند GIF متحرک و انیمیشن فلش توسعه داده شده است.

در حقیقت انیمیشن فراگیرتر از آن چیزی است که بسیاری از مردم می پندارند. به غیر از فیلم های کوتاه، فیلم های بلند، مجموعه های تلویزیونی، GIF های متحرک و سایر رسانه هایی که به نمایش تصاویر متحرک اختصاص داده شده اند، انیمیشن در بازی های ویدئویی، موشن گرافیک ها، رابط کاربری و جلوه های بصری نیز رایج است.

انیماتورها هنرمندانی هستند که در خلق انیمیشن تخصص دارند. دستکاری مکانیکی عروسک ها و اشیاء سه بعدی برای تقلید از موجودات زنده سابقه بسیار طولانی در اتوماتا دارد. اتوماتای ​​الکترونیکی توسط دیزنی به عنوان انیماتورونیک رواج یافته است.

انواع انیمیشن

  • انیمیشن سنتی
  • انیمیشن دو بعدی
  • انیمیشن سه بعدی
  • نقاشی متحرک
  • توقف حرکت

جهت ثبت نام در دوره تخصصی انیمیشن سازی در مجتمع آموزشی ثنا :

تلفن : ۰۴۱۳۳۲۵۱۷۷۵ – ۰۹۳۹۸۴۵۹۹۸۰

آدرس: تبریز – چایکنار – نرسیده به پل آبرسان بالا تر از کلانتر کوچه – برج عرش – طبقه ۹ – مجتمع فنی آموزشی ثنا